Rector sluit opnieuw pact met de duivel

De persdienst van de Universiteit Gent maakte deze week bekend dat rector Rik Van de Walle opnieuw een pact zou sluiten met Lucifer, de gevallen engel. Het pact zou ook deze keer een ingrijpende, maar zeer ironische kost met zich meebrengen. "Maar deze keer is het echt een goede deal", konden we afleiden uit een zeer lang en verwarrend persbericht dat om de een of andere reden ook over corona ging. De rector zou ditmaal enkel de ondertussen toch leeggezogen zielen van doctoraatsstudenten en assistenten verkopen. In ruil krijgt de universiteit twee hectare bouwgrond om een nieuwe home te bouwen in de eeuwige vuren van de hel, nabij campus Merelbeke. 

Het pact volgt enkele eerdere deals op die het rectoraat dit academiejaar afsloot. Zo werd de vegetarische spaghetti van studentenrestaurant De Brug vorige maand ingeruild voor een brede selectie aan veel slechtere vegetarische alternatieven en moet een bos in De Sterre sneuvelen voor de bouw van een nieuwe studentenhome. "Dit waren de voorwaarden uitgelijnd in onze uitgebreid overlegde overeenkomst met Satan", liet Van de Walle weten. 

Op de vraag of honderden uitgeknepen zielen enkele muffe studentenkamers waard zijn, antwoordde Van de Walle overtuigd "ja".

0
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Reacties

Bericht: 
Rik laat niet van hem afdoen! Blijkbaar willen jongeren vandaag de dag geen democratie meer maar één sterke leider, Rik geeft het goede voorbeeld!

Reactie toevoegen