Broodje caesar overtreft de verwachtingen ★★★★

Het zijn bikkelharde tijden voor de Gentse studentenpopulatie. Ze worden massaal weggezet als superverspreiders die hun geïnfecteerde lichaamssappen kwistig in omloop brengen, de wachtrijen aan de AH nemen ongekende proporties aan en het nieuwe seizoen van 'wtFOCK' valt tegen. Deze aaneenschakeling van ellende is an sich nog verteerbaar zolang de student ze te lijf kan gaan met een goedgevulde maag.

Gelukkig hoeven we ons op gastronomisch vlak niet volledig aan de wanhoop over te geven. Het broodje caesar van Resto de Brug heeft het potentieel een gezonde, appetijtelijke aanvulling op het voedingspatroon van de student te zijn. De sneetjes kip blinken uit in hun sappigheid en de parmezaanse kaas blaakt van de kwaliteit. De rijkelijk rondgestrooide sla verantwoordt gelukkig de omschrijving als 'gezond' van twee zinnen terug, hoewel ook de knapperige croutons voldoende vezelrijk zijn: een garantie op uitgelaten darmflora. De keuze voor een bruin broodje wordt echter afgeraden: een te uitgelaten darmflora hindert de student in zijn functioneren. De caesardressing is erg verfrissend, maar tast de integriteit van de broodstructuur enigszins aan. Een zweem van zompigheid, quoi.

Gerelateerde artikels: 
Een recensie van de Brugspaghetti ★★★★★
0
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Reacties

Bericht: 
Ik vind dat er geen reclame gemaakt mag worden voor een broodje dat mijn naam draagt zonder dat ik een deel van de inkomsten krijg. Dit is gewoon misbruik maken van mijn stralende persoonlijkheid. Want iedereen weet: " Van alle broodjes, is Caeser het sappigste!" Ave!

Bericht: 
Klinkklare onzin! See you in court

Reactie toevoegen