Wetenschapskort (sponsored by Tesla)

Tesla’s prachtige plooiraket - nu verkrijgbaar in uw Rocketshop

Het is een probleem dat iedereen wel kent: je komt netjes op tijd aan op de plaats van bestemming, maar dan blijkt dat er in de buurt nergens plek is om veilig je reusable orbital class rocket™️ te parkeren of alle daartoe voorziene stallingen blijken volzet te zijn. Vaak is de enige oplossing dan om fout te parkeren of nog enkele rondjes rond de planeet te leviteren tot er eindelijk een plekje vrijkomt. Dankzij het werk van enkele briljante Tesla™️ en SpaceX™️-ingenieurs behoren zulke situaties nu voorgoed tot het verleden. Ze ontwikkelden een orbital class rocket™️ in plooiformaat, waardoor je nu nooit meer hoeft te zoeken naar een geschikte plaats. Wie voortaan een transplanetair bezoekje wil brengen aan familie of vrienden kan zijn raket nu veilig opvouwen en mee in huis nemen. Stal je raket dus lekker even bij je broer in de kelder of in het hoekje van de slaapkamer. Te koop via elke Rocketshop of de website van SpaceX™️ voor de mooie prijs van 6,99 bitcoin.

The Tesla Tube™️

Met zijn bedrijf The Boring Company, dat normaal gezien voornamelijk focust op boringen naar fossiele brandstoffen op Mars en Venus, ontwikkelde Elon Musk nu ook de Tesla Tube™️. Dat is een nylonbuis die onder water als een springkussen met gebakken lucht gevuld kan worden. Op die manier kunnen onder water gelopen delen van de wereld weer toegang vinden tot het bovengrondse. Musk zelf over de Tesla Tube™️: “Decennia geleden werd ik nog uitgelachen met mijn voorstel om enkele Thaïse voetballertjes, die verzeild raakten in een onder water gelopen grot, met mijn geavanceerde opblaasbare Tesla Tube™️ te bevrijden. Toen werd ik nog weggezet als een malloot en wanhopige aandachtzoeker. En kijk nu!" Miljoenen West-Vlamingen zullen van de Tesla Tube™️ gebruik kunnen maken om hun onderwaterwereld te verlaten om net als in de good old days weer een grote kolonie in Gent-aan-Zee te stichten.

The Tremendous Tesla Tricycle™️

Het blijft adembenemend hoe Tesla, zelfs na decennia van voortdurende innovantie, erin slaagt zichzelf telkens weer heruit te vinden. Ter gelegenheid van de presentatie van Teslas nieuwste masterpiece, de Tesla Tricycle™️, kon Schamper™️ (powered by Coca-Cola) ook enkele quotes ontfutselen van de ondertussen 87-jarige, maar nog steeds zeer kwieke CEO, Elon Musk.

Elon, niet dat we je visionaire vermogens in twijfel trekken, maar een fiets aangedreven door een elektrische batterij, bestaat dat niet al een vijftigtal jaar?

Musk: “Onze driewieler is niet zomaar een elektrische fiets. It’s a tricycle! A revolution! Het was trouwens tijdens een bizarre koortsdroom dat dit visionaire idee tot mij kwam."

Een koortsdroom of een weedtrip?

Musk: “Ik stel voor dat persmuskieten als jij niet dergelijke cynische vragen stellen, of deze wetenschapskort zou wel eens de allerlaatste kunnen geweest zijn."

Die Tricycle is waarlijk een briljante uitvinding, bedankt Elon!

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen