Kort

Die gekke Ouwezak (cantus Geografica, 23/11) met zijn witte baard en helpers vol roetvegen zijn terug na een jaartje luilekkeren aan de Spaanse kust. Sinterklaas kapoentje, wat leg jij dit jaar in mijn schoentje?

Misschien vraag ik wel nieuwe sportschoenen, want die zijn gedrenkt in jenever na de Jeneverloop (VLK en VTK, 19/11 en LILA, 20/11). Zonder sportschoenen een Minivoetbal 1/16 finale (IFK, 26/11) winnen, dat zal iets te uitdagend zijn. Of zou ik toch gaan voor een zonnebril? Mijn pokerface op de Pokeravonden (Filologica, 19/11; VEK, 20/11 en Geologica, 28/11) kon wel een upgrade gebruiken. Of nee, ik vraag lekkerwarme handschoenen! Die ben ik namelijk vergeten op de Schaats TD (VGK en HILOK, 21/11). Een nieuwe trui is ook een optie. Al die Spaghettiavonden (Veto, 19/11; Politeia, 22/11 en Wase, 5/12) en Dessertenavonden (GUK, 20/11) lieten een blijvende indruk achter als kunstzinnige motiefjes.

Zou ik alcohol durven vragen aan de goedheilige man? Er zijn wel enkele excellente whisky's (VRG, 20/11) of longdrinks (Lombrosiana, 20/11) die niet zouden misstaan naast mijn quasi lege fles Bacardi en de goedkoopste gin die ik in de AH vond. Ach, dat vormt vast geen probleem! Oude mannen met baarden houden van alcohol, zo bewijst ook de proffentap(Dentalia, 21/11)!

Iets uit de entertainmentafdeling staat ook hoog aangeschreven op de verlanglijstjes, niet? Zou het GUSO een cd uitbrengen met hun Najaarsconcert (GUSO, 30/11)? Mijn zangstem zou in ieder geval een mooie aanvulling zijn, dat hebben ze me verteld op die Zangavond (Moeder Lies, 28/11) even terug. Een klassiek concerto, een heavy metal meeting of een Rocknight (GBK, 22/11), mijn stem kan àlles aan.

Mijn hersenmassa, dat is een ander verhaal. Zoveel om uit te kiezen, en dan liet ik de Dreamlandfolders nog links liggen. Wat doe ik met alle inspiratie die ik heb opgedaan op de Upperdare M/V/X (VG, 21/11)? Zucht, te veel keuzestress, ik kan het niet meer aan. Sinterklaas kapoentje, weet je wat? Leg het allemaal maar in mijn schoentje.

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen