GEZOCHT: Kandidaten voor nieuw tv-programma

Na het gigantische succes van de huidige editie hebben we besloten om voor het elfde seizoen van Temptation Island het format lichtjes aan te passen. Hoe succesvol de serie ook mag zijn, er zijn altijd aspecten die nog kunnen worden verbeterd. Sommigen klagen over het monotone karakter van de serie. Zij beweren dat alle verleiders tweedimensionale karikaturen zijn, er 'kaas uit de oren loopt' van de koppels, er te veel alcohol wordt geconsumeerd en iedereen een Hollander of West-Vlaming is. 

Daarom hebben we besloten om het volgende seizoen te verplaatsen van het zonnige Thailand naar de iets minder zonnige, doch niet minder pittige, Overpoort te Gent. Temptation Island Overpoort Edition zal in grote lijnen overeenkomen met het klassieke format waar iedereen zo van houdt, maar dan met kleine modificaties. De koppels zullen twee weken doorbrengen in de geliefde uitgaansbuurt tussen de vrijgezellen en zullen alweer getest worden op hun kuisheid. Het koppel dat na twee weken nog steeds samen is, 'wint'. Een extra moeilijkheid is dat het programma je niet vrijstelt van je lessen, en de koppels dus zullen vechten voor hun relatie én tegen de buizen van het eerste semester.

Ben jij een student tussen de achttien en zessentwintig, heb je een 'stabiele' relatie en heb je er altijd al van gedroomd deel te nemen aan Temptation Island, maar heb je een hekel aan Thaïs eten? Dan is dit jouw kans! Schrijf je in via onze site en hopelijk tot binnenkort.

0
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Reacties

Bericht: 
ik wil poepen

Bericht: 
ik wil poepen

Reactie toevoegen