BREAKING NEWS: Rechtenstudenten hebben een hart

Echte helden dragen geen cape, maar een ziekenhuisplunje. Rechtenstudent Pieter-Jan (21) gaf zijn leven voor het grotere doel. 

Pieter-Jan (PJ) Peters was het beu om steeds te moeten aanhoren dat rechtenstudenten geen hart zouden hebben. Hij besloot de koe bij de hoorns te vatten en boekte een afspraak bij Prof. Mattias Desmet om onder hypnose een openhartoperatie te ondergaan. Met een voodoopopje en amulet bij de hand keek Desmet diep in de ogen van zijn patiënt. Vervolgens sneed hij zonder verpinken diens borstkast wagenwijd open. Een schrille doodskreet weergalmde wanneer het bloed als een fikse regenbui uit PJs aorta spoot. "Ik zei toch, bitches", kermde hij met zijn laatste ademtocht. Na enkele finale stuiptrekkingen kwam het lichaam tot bedaren en vond Pieter-Jan Peters zijn laatste rustplaats. 

PJs ouders zijn diep aangeslagen door het verlies van hun enige erfgenaam. "We willen ons onze jongen herinneren zoals hij echt was: recht voor de raap en niet bang van een feestje. Pieter-Jan was een beloftevolle aspiring entrepreneur. We zullen zijn droom waarmaken en een deel van ons fortuin investeren in hippe fietswinkels die vintage koersfietsen upcyclen. Zo had hij het ook gewild."

0
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Reactie toevoegen