Kaaskroketten en mysterieuze groenten: een gerecht met twee uitersten ★★

Het is stilte voor de storm in de Brug. Één week voor het nieuwe academiejaar staan er twee opties op het menu, wij gingen voor de kaaskroketjes.

Op het vlak van zetmeel was het kiezen tussen natuuraardappelen en frietjes, een keuze die snel gemaakt was. De frietjes werden vers gebakken, vermoedelijk omdat we helemaal alleen waren.

De kaaskroketten, het gefrituurde goud van de frituursnacks, vielen ook in de smaak. De buitenkant was krokant, de binnenkant stevig en ook qua smaak zat het goed. Helaas lagen ze waarschijnlijk al een tijdje op ons te wachten en waren ze eerder lauw dan warm te noemen.

De groentemix van die dag bestond uit wortelen, prei en een mysterieuze witte groente. Het eerste woord dat spontaan opkwam na de eerste hap was 'vort'. De groenten waren zo platgekookt dat ze een beetje aan babyvoeding deden denken. Zelfs de 'magische kruidenmix' (een half zakje peper en een zakje zout, red.) van een mederedacteur, kon ze niet redden.

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen