Het leven van een Schamperredacteur gaat niet altijd over rozen. Na een volledige dag artikels schrijven, nalezen en interviews afnemen, is er niemand die op ons kot klaarstaat met een warm gerecht. Wij kunnen niet simpelweg onze voetjes onder tafel schuiven. Gelukkig is niet ver van onze redactie het studentenrestaurant De Brug, een baken van goedkope en (meestal) lekkere gerechten. Sinds vorig jaar kunnen gerechten zelfs als takeaway worden meegenomen! Een bakje cannelloni kost er € 4,70. Eenmaal thuisgekomen plaatst u het gerecht in de microgolfoven en enkele minuten later staat u te smikkelen onder begeleiding van uw favoriete Netflixserie. Deze cannelloni overtreft alle verwachtingen. De ricotta en spinazie doen dromen van een zomeravond op een terras in Toscane en de cannelloni voelt als een warm jasje dat haar lichtgroene inhoud met verve beschermt. Dit orkest van smaak en textuur wordt helaas verstoord door grote stukken courgette. Deze cannelloni speelt dan ook enkele keren uit de maat, maar laat dat u niet weerhouden tijdens uw keuze.
Reactie toevoegen