Simulator bereidt u voor op 'het echte leven'

Misschien is het u of één van uw geliefden wel al eens overkomen: u bent afgestudeerd of besloot het studentenleven vroegtijdig achter u te laten. In beide gevallen zal u de komende maanden geconfronteerd worden met het echte leven.

Tenzij u behoort tot de groep geprivilegieerden onder ons en er even een jaartje tussenuit kan glippen naar Bali, zal u zo snel mogelijk uw zaken op orde moeten brengen. Wij bij Bureau Cratia BV zijn er om u te helpen. Vindt u rechtstreekse communicatie ook te vermoeiend en verwarrend? Bureau Cratia BV speelt de rol van communicator tussen u en verschillende instellingen.

Eerst en vooral zal u waarschijnlijk een poging willen ondernemen om te solliciteren. Hiervoor kan u eventueel een interimbureau inschakelen. Wij zorgen ervoor dat het e-mailverkeer tussen u en het bureau zo omvangrijk mogelijk is. Wij zullen u vragen een vragenlijst in te vullen van slechts een vijftiental pagina's, waarna u dagelijks e-mails zult ontvangen met suggesties die absoluut niets te maken met de vooraf aangegeven voorkeuren. Hier houdt het natuurlijk niet op. Ook het verkeer in de andere richting nemen wij voor onze rekening. Wij stimuleren u om dagelijks e-mails te sturen naar algemene infoadressen waarop u telkens een geautomatiseerd antwoord terug zal krijgen waarop u dan niet meer kan antwoorden door onze vernieuwde no reply technology.

U zal dan doorverwezen worden naar een van de andere medewerkers die u op hun beurt zullen doorverwijzen

Was uw zoektocht naar werk niet succesvol? Geen zorg, ook voor contact met overheidsinstanties zoals RVA en vakbonden helpen wij graag. Zo zorgen we er, bijvoorbeeld, voor dat u zich nooit zal vervelen door tweemaal dezelfde persoon aan de lijn te hebben. We bieden u een ruim aanbod van werknemers aan die uw oproep zullen beantwoorden. Deze gevarieerde waaier aan mensen zal u elk een ander antwoord bieden op dezelfde vraag of in sommige gevallen  zullen zij simpelweg niet kunnen antwoorden op uw vraag. In het laatste geval zal u dan automatisch doorverwezen worden naar een van de vele andere medewerkers die u op hun beurt zullen doorverwijzen naar iemand die al dan niet het antwoord op uw vraag kan bieden.

Draagt mailen niet uw voorkeur weg? Bent u iemand die liever telefonisch contact opneemt? Ook dan staan we voor u klaar. Nooit meer zal u moeten luisteren naar de grootste pophits terwijl u wacht op een bediende die u te woord wil staan. Vanaf nu krijgt u uitsluitend een stukje klassieke muziek te horen dat elke vijftien seconden herhaald wordt en klinkt alsof de bediende hun eigen gsm-speaker tegen de microfoon duwt, speciaal voor uw luistergenot. Ook zorgen wij voor een uitgebreid aanbod aan gsm-spelletjes die u kan spelen terwijl u wacht. Denk bijvoorbeeld aan het klassieke numerieke keuzespel: u krijgt een lijst met criteria en drukt dan op toets '1' of toets '2' afhankelijk van welke uitspraak het meeste op u van toepassing is. Met deze informatie wordt bovendien niets gedaan.

Contacteer ons dus nu voor de ultieme ervaring van het echte leven. Bureau Cratia BV zorgt ervoor dat de tijd zo traag mogelijk voorbij gaat en u uw leven zó aan u voorbij kan zien gaan.

0
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Reactie toevoegen