Kamp Woas zoekt kandidaten

Na het onverwachte succes van 'Kamp Waes' besloot de VRT een tweede seizoen van het programma te maken. Opnieuw selecteert Tom Waes een groep kandidaten die de unieke kans krijgt om deel te nemen aan de rekrutering van een Vlaamse elite-organisatie. Volgens Waes was het echter moeilijk om te tippen aan het vorige seizoen: "De Special Forces spreken tot de verbeelding. Iedereen weet dat die mannen dé elite van ons leger zijn. Het was niet vanzelfsprekend om een organisatie te vinden met een even mythische status, maar volgens mij wordt het volgende seizoen nog een stuk uitdagender."

Tijdens 'Kamp Woas' zullen vijftien kandidaten de kans krijgen om op vakantie te gaan naar de Vlaamse Kust. In deze omgeving zijn de 'aangespoelde binnenlanders' actief, een elite-organisatie die vrijwel dagelijks hun leven op het spel zet om de West-Vlaamse economie te steunen. Kandidaten zullen gevraagd worden om met bouwvallige gocarts te rijden, zichzelf tot hun nek in het zand in te graven, van duinen te rollen in een veld met stenen en netels, te gaan zwemmen bij - 5 °C, TikTok-dansjes te doen op de golfbrekers en dagelijks wafels te eten met net genoeg zand erop zodat het irritant wordt.

Ben jij geïnteresseerd om deel te nemen aan deze unieke ervaring? Stuur dan een voorstellingsfilmpje naar kernredactie@schamper.be en denk eraan dat originaliteit beloond wordt. Wie weet zien we jou wel in het volgende seizoen van 'Kamp Woas'! Afspraak aan de strandpaal met het 'lachend kakske'.

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen