Het lijstje met schijnbaar willekeurige onderwerpen die toch een rode draad hebben

Klimaatopwarming is mega echt en ernstig, eilanden gaan verzuipen. Onze generatie heeft het bestaan van eilanden nog mogen meemaken, en maakte enkele sublieme documentaires voor de nakomelingen. Graag gedaan.

Een meteorietinslag waardoor een vulkanisch eiland van de Noordpool afdrijft, een ijsbeer die aan de macht komt en een baviaan die tegen het beleid van de ijsbeer ingaat. Klinkt het absurd? Geef maar toe dat de gebeurtenissen in Het Eiland van Noach spannender zijn dan die in uw favoriete Vlaamsche soap. Tenzij die laatste een pratende hond bevat. Oiski poiski kaptinski.

Sloebers die geen tien dagen zonder hun lief kunnen zonder hem of haar te bedriegen, bij een gezellig vuurtje kijken naar misleidende beelden van de partners en te veel herhaling. De programmamakers van Temptation Island zouden alle boeiende fragmenten in één aflevering mogen stoppen, maar bij gebrek aan een leven wachten we wekelijks af wie het eerst wanhopig genoeg is om met een verleid(st)er te poepen.

Een vliegtuigramp overleven en dan terechtkomen op een eiland met eikels aan de overkant, ijsberen, boze geesten en een langharige dikzak. Nee, wij zijn ook niet mee. Anders dan bij Temptation moesten ze in Lost zes hele seizoenen op het eiland blijven, al was er geen SOA-gevaar. Het kan dus altijd slechter.

Onze kennis wat Kreta betreft is helaas niet verder gekomen dan Chersonissos, want daar vonden we ooit entertainment bij onze vrienden uit Den Haag. Met Barbie willen spelen werd door Oh Oh Cherso plots heel wat minder onschuldig.

Frankie, de Protput, Guido, Satan en Michel kunnen ‘s avonds gewoon weer van Het Eiland af, maar ze kunnen niet ontbreken in dit lijstje. Willen we dat afspreken? Herhalingen waar we wel op zitten te wachten. Tenzij ge meer ne pornomens zijt eh, Guido.

0
Gemiddeld: 1 (1 stem)

Reactie toevoegen