"Plassen in de lavabo"

Wesley is 24 en studeert aan HOGENT. "We gingen die avond met het kot naar de afterparty van Museumnacht in de Charlatan. Daar kwam ik Daan tegen, iemand waar ik eerder mee had gepraat op Tinder. Het was een leuke, intelligente jongen. We hebben samen gedanst en ik nam hem later ook mee naar huis. Even later deelden we de lakens."

Bier en seks blijven echter een dodelijke combinatie: "We zijn dus bezig, en opeens valt hij gewoon in slaap! (lacht) Ik dacht 'no problem' en duw hem op zijn rug zodat hij verder kon slapen. Die ochtend werd hij plots wakker, stond recht en zei: "Ik ga naar het toilet." Ik probeerde hem duidelijk te maken dat er hier nog andere mensen woonden, en dat hij misschien best iets van kleren aan deed. Hij repliceerde: "Nee, maakt niet uit!" en liep naakt de gang op.

Die jongen is erin geslaagd om niet één, niet twee, maar drié slaapkamers naakt binnen te wandelen. Even later krijg ik een bericht in onze kotchat "Bro ... Er zit iemand in mijn lavabo te plassen ..." Drie kwartier later kwam hij pas terug, met de boodschap: "Uw wc was wel moeilijk te vinden zeg". Laat ik u eraan herinneren dat dit de derde week was dat ik mijn huisgenoten kende en meteen ook de laatste keer dat ik iemand meenam."

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen