Best of: rectorduo's

De rectorverkiezingen naderen en de spanning stijgt. Wie zal zich kandidaat stellen? Hier zijn alvast de beste duo's.

Vos en Devos

De leden van dit dynamische duo behoren tot de bekendste gezichten van de UGent. En als echte darlings van de Vlaamse late night duidingsprogramma's zijn ze een logische keuze voor het (vice-)rectorschap. De sterallures van Rik verbleken immers bij deze oogverblindende knapperds. Overigens zal het met hun politcologische kennis een eitje zijn om de verkiezingen naar hun hand te zetten, en de overwinning te kapen met sluwe vossenstreken. Lange leve (De)vos!

Joël en Maarten

Twee mannen in het rietveld, een zwoele blik in de ogen, een bloemenhemd, een fedora; alle elementen voor een machtig portret. 'Wildlife Photo of the Year' terzijde, het moet gezegd worden dat dit duo één en al sexappeal is. Deze twee heren zijn niet op hun mondje gevallen en zouden met het nodige vuur hun mening spuien, euh ik bedoel de universiteit in de kijker zetten. Dat Joël geen lid is van de UGent doet geen afbreuk aan hun kansen. Want als je met leerstoelen kan smijten, waarom dan niet met het rectorschap?

Mark Peeters en Marsmannetje

Wie kent nu Mark Peeters niet? Vlaanderens sympathiekste 'activist' verspreidt al ruim twintig jaar het goede woord. Allez, of toch dat ruimtevaart niet bestaat, of zo. Maar wie beter voor het hoogste ambt van onze alma mater dan een doorzetter als Mark? Een dossiervreter als geen ander, deze Maanman zou de UGent naar nieuwe hoogtes kunnen tillen. Maar niet hoger dan twee kilometer, want dat is volgens de wetenschap onmogelijk. Zijn partner in crime is een sympathiek ogend kereltje met lange vingers. Er is weinig informatie over wat de knaap als vicerector zou doen, maar laten we eerlijk zijn; het is niet dat iemand weet wat de huidige vicerector doet.

0
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Reactie toevoegen