Schamper, het Zwitsers zakmes der magazines

Het blijkt dat Schamper niet alleen de uitgelezen bezigheidstherapie is tussen de lessen door, het is ook ‘s werelds meest veelzijdige gereedschap voor de onvoorbereide student.

Als lat tijdens het studeren

Wie kent het niet: je bent druk bezig met samenvatten en realiseert je plots dat je je latje ergens verloren bent. Schamper belooft ultrarechte lijnen zonder enige doorbuiging. Het enige minpunt is dat het boekje niet in de gemiddelde pennenzak past.

Als ovenwant

Blokken in de faculteitsbibliotheek heeft nadelen: amper vrije plaatsen, eentonig eten uit de supermarkt en dan godverdomme geen ovenwanten om die kant-en-klaar-lasagne uit de microgolfoven te halen! Even korte pijn, met een Schamper in de ene hand en een vork in de andere kan je het kazige goud op je à l'improviste-onderleggertje manoeuvreren. Schamper verlaagt de kans op brandwonden tot wel 80%! 

Als paraplu

Het weer lijkt tiptop en je vertrekt naar de les. Maar alle drommels nog aan toe: eens die voorbij is, ben je het slachtoffer van het Belgische weer. Laat Schamper u helpen, door een exemplaar open te plooien, creëer je een afdakje om onder te schuilen. Testgebruikers rapporteren een beperkte gebruiksduur (na een kleine vijf minuutjes werd de Schamper wat slapjes), en in volle stortregen bleef er geen boekje over …

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen