Best of: frisdrank

Terug naar de les gaan en energie vinden om je te focussen, kan best wel uitdagend zijn. Daarom presenteren we drie frisdrankjes die je tussen de lessen door opfrissen en je nieuwe motivatie geven. Ready? Let’s go!

 

Oasis: wie durft te beweren de fruitige vriend niet te kennen, moet echt wel eens naar buiten komen. Oasis is een zoete oceaan aan pure, lekker fruitige verfrissing en een casual zomerdag in een blikje. Onderschat de klassieker niet. Tijdens de lessen zal het je zeker de verfrissing geven waar je zo hard naar verlangt wanneer je wordt geteisterd door dorst. Oasis heeft zijn naam niet gestolen. Het blikje frisdrank voelt namelijk zoals een oase wanneer je verdwaalt in de woestijn, mocht dat ooit gebeuren. Conclusie? Oasis is de held die ieder van ons nodig heeft.

 

Het tweede drankje is Cocomilk. Zoals de naam doet vermoeden, lijkt dit drankje op drinken uit een kokosnoot. Perfect voor grote studietalenten die graag tijdens de les eens rustig achterover leunen en ontspannen omdat ze nooit achterlopen op schema. Helaas is er één keerzijde: het smaakt echt degoutant. Elke slok voelt aan alsof iemand je zak snoep afpakt en als verontschuldiging drop in de plaats geeft. Erbovenop verkoopt diezelfde persoon je nog een stevige trap. Daarna geeft die persoon je een hand om je te helpen terug op te staan, maar dan sluit die je op in een kerker tot je even verdorven bent. In feite is Cocomilk zo afschuwelijk dat het juist om die reden ook een plek in de best of verdiend heeft.

Vimto drinken voelt als een lawine waar je tijdens het snowboarden onder bedolven raakt. Alleen bestaat die lawine uit pure suikerspin. Hierbij is de verleiding groot om je er snel doorheen te eten, maar dan put je jezelf uit en raak je onderkoeld. Een lekker Vimtofrisdrankje drinken vergt dan ook jaren training. Omdat je Schamper leest, zal ik je een deel van het geheim onthullen: het geheim is dat je Vimto eigenlijk alleen op zeer speciale gelegenheden mag drinken. Sommigen beweren dat Genghis Khan nooit een Vimto heeft gevonden. Dit veroorzaakte een intens verdriet dat zijn dood veroorzaakte. Maak niet dezelfde fout en drink Vimto!

0
Gemiddeld: 1.5 (2 stemmen)

Reactie toevoegen