Best of: 'Oven Baked' chips

Roasted Paprika

Geen enkel ander genotsmiddel kan de leegte in de ziel van een student beter opvullen dan deze chips. De krokante textuur, de perfect vormgegeven ribbeltjes en de overvloed aan synthetisch paprikapoeder doen je smaakpapillen kippenvel krijgen. Het gerucht doet de ronde dat Lay's het recept van deze knapperige aardappelschijfjes heeft gestolen uit het luchtpaleis van God de Vader himself. Ja, ik weet wat u denkt. Het is inderdaad te duur voor wat je krijgt. Echter weten we allemaal dat het godcomplex dat je ontwikkelt als je aan de kassa staat naast iemand die gore Boni-chips koopt, de hoge prijs van de aankoop volledig waard maakt.

Naturel

Het kan als een controversieel standpunt worden gepercipieerd dat deze Oven Baked variant op nummer twee in de lijst staat. Het is een saaie keuze, daar valt niet over te discussiëren, maar het is de enige juiste. Oven Baked Naturel stelt nooit teleur. Ik zou zelfs durven te beweren dat deze zoute krak elk probleem kan oplossen. Slechte dag? Jezelf overeten met deze zoute chips lijkt mij een prima remedie. Wil je je crush aan de haak slaan? Een zakje Oven Baked Naturel fixt dat in jouw plaats. Een verdiende zilveren medaille voor deze doorwinterde klassieker.

Mediterranean Herbs

Het is menigeens favoriete snack, al heeft ie de neiging na een tijdje wat eentonig te worden. Daarnaast is ook die nasmaak niet alles. Lay's heeft geprobeerd, maar gefaald. Oven Baked Mediterranean mag van geluk spreken dat het een felbegeerd plaatsje in deze top drie heeft kunnen bemachtigen. Al kunnen we deze prestatie niet de lucht in prijzen aangezien de enige andere optie 'Oven Baked Barbecue Flavour' was. Het is een schande dat Lay's deze zuivere Oven Baked stamboom heeft willen besmetten met een barbecuevariant. Men zou het moeten uitroeien, die corrupte Americanization

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen