Skwon meiske blijkt effectief slechts 16 jaar oud

Opschudding in BV-land: Niels Destadsbader breekt met zijn nieuwe vriendin M.D. nadat bleek dat ze daadwerkelijk maar 16 jaar oud is. Niet alleen zijn fans, maar ook rationele mensen veroordelen de zanger scherp omwille van de jonge leeftijd van zijn ex-vriendin. Destadsbader zelf stelt dat er sprake was van een dwaling: "Ik dacht dat ik met haar moeder aan het daten was."

Alhoewel vele mensen hun ongeloof hierover uiten, brengt de zanger wel overtuigende argumenten: naast de treffende fysieke gelijkenis van het meisje met haar moeder, dronk het meisje nooit breezers, iets wat Destadsbader constant deed toen hij zestien jaar oud was. Bovendien was ze fan van de televisieserie F.C. De Kampioenen, waarin Destadsbader kort een rol speelde, wat praktisch niet voorkomt bij mensen jonger dan dertig jaar met een stabiele mentale gezondheid.

Vrienden van de zomerhitartiest, zoals hitschrijver Miguel Wiels, reageren evenzeer verbaasd: "Het viel op dat Niels meer zorg droeg voor zichzelf: hij legde zijn haar mooi en schoor zijn baard. Hij stopte zelfs met roken! Hij had dus duidelijk zijn hart verloren. We zagen hem ook amper: zijn kaarten voor het voetbal verkocht hij door aan zijn maten. Dat dit alles voor een minderjarige zou zijn, is ondenkbaar."

Toch krijgt de West-Vlaming ook steun uit onverwachte hoek: zowel Stan Van Samang als Sean Dhondt en Peter Van de Veire nemen het op voor hun mede-BV: "Een ongeluk is snel gebeurd, en vandaag de dag deinzen fans er niet voor terug om artiesten rechtstreeks aan te spreken met oneerbare voorstellen." Ze zien ook een lichtpuntje in de situatie: "Nu we met vier schandaleuze BV's zijn, kunnen we tenminste manillen." 

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen