Cultuuragenda

Eurodeals: Kunst in huis

19/3 – Minus One

Een workshop collagetechnieken en creaties maken om je huis te decoreren? Dat kan voor 2 euro, materiaal inbegrepen! In het gezellige jongerencultuurcentrum te Rabot kom je met andere creatievelingen samen om te knippen, plakken en knutselen. Maar dat is niet alles, ze organiseren nog meer spotgoedkope workshops! Zo leren ze je bellenblazen als de beste, frietsausjes maken en zaadbommen in elkaar prutsen. Vergeet je niet in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt.

 

Take Back The Night

20/3 – Gent-Dampoort

Een protest tegen geweld tegen vrouwen, trans- en queerpersonen, want deze problematiek kan niet genoeg aangehaald worden. Het is een initiatief dat zijn oorsprong vond in de jaren 70 in de VS. Dit evenement wordt jaarlijks in verschillende landen georganiseerd. Op deze tocht eisen we de straten terug en veroordelen we alle soorten geweld. De tocht start om 19 u aan Gent-Dampoort en het slotmoment vindt plaats in het multicultureel café Blond.

 

Oproer

31/3 – BarBroos

Ze speelden in de Charlatan, Kinky star, de Vooruit en als voorprogramma van Rhea in Ancienne Belgique. Dansende beren heeft alleen lovende woorden voor deze vijfkoppige band. Ze brengen sinds kort elke laatste dag van de maand een nieuwe single uit. Dit concert is de perfecte gelegenheid om hen beter te leren kennen. Ze brengen een mix van stijlen, waaronder indierock, hiphop, surfrock en noiserock. Het concert is met gratis inkom en start om 21 u!

 

 

Uit de Collectie | Panamarenko

Tot 3/4 – S.M.A.K.

De werken van Panamarenko op papier tentoongesteld: het geeft een dieper inzicht in de realisatie van zijn kunstwerken. Voor het maken van een van zijn inventieve creaties, tekende hij die eerst uit op paier. De collectie is een coherent geheel dat zijn fantasievolle vliegtuigen, auto's en andere structuren uiteenzet in een tentoonstelling over de opzet van de gedachtegang van Panamarenko. Als student betaal je 2 euro om deze werken te bezichtigen.

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen