Cultuuragenda

Silent Disco: Zangvogelconcert in BOS. 

03/12, De Krook

Het meest bezochte simulatiebos van Gent organiseert een harmonie met vogelgefluit om aan de tekorten aan vogelmuziek te voldoen. Er zullen vier zenders beschikbaar zijn: zeevogels, kleine zangvogeltjes, spechten en roofvogels. Terwijl je luistert, kan je al wandelend genieten van een echte winterboservaring met kale bomen en sneeuw op de bemoste grond.

Tentoonstelling ‘Vergeten Voorwerpen: Een overzicht van het Vroeg Digitale Tijdperk’

05/12, MFO (Museum for Forgotten Objects)

Wil je weten hoe onze voorouders overleefden met de wonderen van het verleden zoals ondermeer mobiele telefoons, computers, lichtschakelaars en broodroosters? Kom dan zeker en vast een kijkje nemen in het MFO naast het McDonalds Institute for Philosophy! 

Opening Ethical Meat Food Court

15/12, Glazen Straatje

Ervaar al het dierlijke eten waarvan je kan dromen in de nieuwe Food Court in het recentelijk opgewaardeerde Glazen Straatje. All you can eat meat zonder dat het onethisch is. Alle producten zijn vers ontwikkeld in de beste labo’s en zitten vol broodnodige voedingstoffen. Je kan er guilt-free genieten van rood vlees, gevogelte en allerlei soorten vis en zeedieren. Een lekkere steak boordevol smaak, zonder zorgen opsmikkelen: yes please

Initiatieles Mensen Aanraken

13/12, Citadelpark

De Gentse Citadelparkvereniging opent de deuren ditmaal voor een initiatie in menselijke aanrakingen. We hebben allemaal nu en dan eens nood aan een warme knuffel of een schouderklopje, maar de recente vervreemding weerhoudt ons daarvan. Leer daarom opnieuw hoe je lichamelijke toenadering zoekt tot je medemensen zonder over bepaalde grenzen te gaan. Wil je ervaren hoe het voelt als je lichaam het knuffelhormoon aanmaakt? Kom dan naar deze knuffelige sessie waarin je met zekerheid lotgenoten zal treffen!

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen