Cultuuragenda: NYE's Special

Missy Sippy’s New Year’s Eve Party - 31/12, Missy Sippy 

De overgang van oud naar nieuw bezorgt je zoals elk jaar gemengde gevoelens; je voelt je verscheurd tussen melancholie en opwinding. Gelukkig voor jou vormt net de combinatie van die twee uitersten de regel in bluescafé Missy Sippy. DJ Nasty Bartender laat je met zijn mix van de zwoelste blues, wildste exotica en rock-’n-roll tot het ochtendgloren op de tafels dansen. Oh baby, it’s gonna be hot!

Oudejaar in Charlatan - 31/12, Charlatan

Op welke muziek je 2018 ook in wil schuren, je kans om die te vinden is het grootst in de Charlatan, waar DJ-legendes als Davidov het perfecte vervolg geven aan de tien seconden die je zonet hebt afgeteld bij het vuurwerk aan Portus Ganda. Verwacht je aan eclectische stijlen die zich vertalen in een parcours van onder meer old school hip hop, RB, electro en disco dub. Die sneeuwvlokken schud je zo van je lijf.

Poplife - 31/13, Vooruit

Een popparadijs vol pumping house tunes, klassieke RB en sexy pop music; daar lijkt Vooruit voor de feestelijke gelegenheid in omgetoverd te zijn. Ga schaamteloos los op zowel de nieuwste alsook die hitjes die in 2017 al gedateerd waren. Probeer niettemin om je hoofd erbij te houden, want de "special treats", "gratis bubbels" en "overweldigende live countdown" die je zijn beloofd, wil je uiteraard niet missen.

New Year's Eve 2018 by Holy Food Market H-Club - 31/12, Holy Food Market

Vanavond ben je er niet om verse Libanese falafel of een zelfgemaakte Magnum binnen te spelen. Je bent ditmaal met een geheel andere intentie gekomen, en wel om het nieuwe jaar al feestend in te zetten. Vanaf 23u verandert de oude Baudelokapel, vandaag beter bekend als de Holy Food Market, in de H-Club. De unieke locatie op zich biedt je al voldoende garantie op een memorabel afscheid van 2017.

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen