Het lijstje met schijnbaar willekeurige onderwerpen die toch een rode draad hebben

De examens naderen en met elk streepje zon wordt het weer verleidelijker om de woorden “ik doe dat in augustus wel” in de mond te nemen. We helpen je daarom graag herinneren aan vijf dingen die je gedag mag zeggen door je herexamens.

Classic. De kindjes die hun tickets voor Pukkelpop -toevallig- na de bekendmaking van de punten te koop aanbieden. En ja, radio opzetten of sociale media bekijken in je blokpauze gaat pijn doen.

Deze zomer zou het eindelijk gaan gebeuren: je pelgrimstocht naar Santiago de Compostela. Maar nu zal je nooit weten of je sterk genoeg bent. Je oma kan dan wel kaarsjes branden voor je herexamens, eigenlijk is ze teleurgesteld.

Je had er tijd voor uitgerekend in je blokplanning en er duizend hartjes bij getekend, maar door je getreuzel mis je de herhalingen van F.C. De Kampioenen elke dag opnieuw.

De Vlaamse festivalzomer die aan je voorbij gaat is één ding, maar de Gay Pride in Amsterdam missen? Helaas, dan had je maar wat minder op Lady Gaga moeten staan dansen in juni.

 

Zelfs de Formule 1 in Spa-Francorchamps bleek niet jouw drive te zijn om je best te doen op school. Nu kan je niet met je eigen ogen zien welke pech landgenoot Stoffel Vandoorne deze keer in de weg komt te staan.

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen