Het lijstje met schijnbaar willekeurige onderwerpen die toch een rode draad hebben

Hoewel we van sommige helden zouden willen dat ze onsterfelijk waren, komt er ook aan hun leven ooit een einde. Het zijn maar mensen, net zoals u en ik, en daarom kunnen ook zij soms echt op een dwaze manier aan hun einde komen.

John Lennon

Iets van liefde en haat die dicht bij elkaar liggen. Het werd dan toch geen gezellige winteravond, toen John Lennon plots voor zijn woning werd vermoord. Allemaal zo gek niet, behalve dat de dader een fan was. Enkele uren voordien liet die nog een album signeren.

 

 

 

 

 

David Carradine

De liefde bedrijven kan al eens zo ontspannend zijn dat je nadien meteen in slaap valt. Maar voor David Carradine spande het allemaal net iets te veel. De acteur van 'Kill Bill' werd nooit meer wakker na een partijtje wurgseks.

 

 

 

 

Paul Walker

Snelheidsduiveltje Paul Walker wist zich in 'Fast and the Furious' altijd te redden, maar in de echte wereld ging het flink mis. Zelf was hij maar passagier, maar het heeft niet mogen zijn toen de Porsche met overdreven snelheid tegen een boom knalde en uitbrandde.

 

 

Claude Francois

Het uitstellen van een lamp herstellen was dikke zever voor Claude François. Zoiets kan bliksemsnel, net zoals de elektrocutie toen Clo-Clo het eens vanuit een met water gevuld bad probeerde. Ah–aah.

 

 

Christopher McCandless

Christopher McCandless trok de wildernis van Alaska in en besloot om flink voor zichzelf te zorgen. Fuck society. Heel sneu hoe de dappere Supertramp uiteindelijk verdwaald, ondervoed en vergiftigd raakte en een eenzame dood stierf.

0
Gemiddeld: 1 (1 stem)

Reactie toevoegen