Sint-Rikolaas

Wat een geluk: de lesactiviteiten van de UGent mogen grotendeels nog plaatsvinden. Voor de rest mag er dan misschien bijna niks meer, maar uw leerstof zal u, op veilige afstand van enige vorm van menselijke interactie en voorzien van een heerlijk comfortabel mondmasker, in alle rust kunnen absorberen. Toch behoren we tot de gelukkigen; aan sommige hogeronderwijsinstellingen is het onderwijs volledig online gegaan. Voorgaande zin werd geschreven op 1 december en is bijgevolg onder voorbehoud. Je weet immers nooit welke sinterklaascadeautjes de rector door onze schouw zal jagen. Houd uw mailbox op 6 december om drie uur 's nachts nauwlettend in de gaten, want wie weet komt er wel een berichtje van Sint-Rikolaas met een grote strik errond binnengefladderd.

Houd uw mailbox op 6 december om drie uur 's nachts nauwlettend in de gaten

Wat er enkele weken later in uw schoentje zal zitten, zal u echter nog meer verheugen. De blokperiode en bijbehorende examens komen er namelijk aan. Die sturen iedereen gedwongen in quarantaine. Om te garanderen dat u die periode niet écht al blokkend moet doorbrengen − stel u voor −, voorzien we in dit boekje een breed gamma aan spelletjes om u bezig te houden.

En mocht u op een bepaald moment toch een schuldgevoel voelen opsteken omdat u eigenlijk met veel serieuzere zaken bezig hoort te  zijn, dan hebben we ook serieuze artikels in petto. Lees in dit magazine waarom u zich gelukkig mag prijzen dat u geen geneeskunde studeert. Of, als u geneeskunde studeert, ontdek dan wat er u zoal te wachten staat in de master. Verder zijn de vakbonden niet zo blij en onderzoeken we welke Pokémon in staat zijn om een oorlogsmisdaad te plegen. Tot slot onthullen we exclusief de eerste Comac-actie die effectief iets heeft uitgehaald.

Geniet van de blok en de examens! Hopelijk tot in het tweede semester, als de virusgoden het toestaan − én als uw resultaten niet zodanig slecht zijn dat u niet meer terug durft te keren. In dat geval: veel plezier aan de HOGENT!

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen