We worden ontvolkt

Of hoe nationalisme stom is

“Hele wijken worden ontvolkt van onze eigen mensen en worden ingenomen door andere groeperingen”, hiermee kaartte Walter De Donder eindelijk het probleem aan dat die linkse naïevelingen weigeren te benoemen: de culturele appropriatie van Vlaanderen door Noordoost-België.

Vlaanderen is - en dit zou voor de meesten vanzelfsprekend moeten zijn -  het Graafschap Vlaenderen van weleer. Toch is dit vandaag de dag niet het geval. Donkere krachten zijn erin geslaagd om het eens zo trotse Vlaenderen te appropriëren. Op dit moment permitteren zelfs achterlijke gebieden zoals Limburg en Antwerpen het zich om zich Vlaams te noemen. Vernederend gewoon. Vooral omdat het volk dat deze gebieden bewoont vermoedelijk niets afweet van hun eigen geschiedenis en daarom maar lustig parasiteert op de onze. De oorsprong van deze dolkstoot - de diefstal van ons verleden - ligt waarschijnlijk bij de Brabanders.  Het is duidelijk dat dit achterbakse volkje de glorieuze geschiedenis van ons graafschap, waarin we hen vele malen overwonnen, benijdt.

Die mensen kunnen er natuurlijk niet aan doen dat Bokrijk hun grootste verdienste is

U verdenkt mij nu misschien van onverdrijvingen, maar de ontvolking neemt catastrofale proporties aan. Nu al heet de grootste stad van Vlaanderen niet langer 'Gent' of 'Brugge die scone'. Neen, het is het lelijke Antwerpen. De Vlaming is een minderheid in eigen land geworden! Nu, een beetje immigratie kan geen kwaad natuurlijk. Als je de goeikes erbij haalt en die passen zich aan dan kan dat wel door de beugel, maar we hebben ze met hele provincies tegelijk binnengehaald en dat was een vergissing. Als dit zo doorgaat, zal onze beschaving er binnen vijftig jaar niet meer zijn!

Belgen zijn natuurlijk uberchads

Al die lieden uit het Hertogdom Brabant (dus ook Antwerpen), Limburg en - ik walg al bij de idee - het Prinsbisdom Luik mogen dan wel wettelijk gezien Vlamingen zijn, maar zijn ze dat ook in hun hart? Hun waarden en normen staan haaks op de onze, meer nog, hun hele geschiedenis bestaat uit strijd met onze beschaving. Om de verraderlijke natuur van de Brabander te illustreren geef ik hier enkele voorbeelden: velen van hen streden zij aan zij met Leliaerts in 1302, de haven van Antwerpen is slechts een trieste imitatie van het glorieuze Brugge en vermoedelijk puur uit jaloezie gebouwd, en Nicole & Hugo zijn je reinste aanval op de Vlaamse cultuur. Ook Limburgers die zich Vlaams noemen, zijn om van te walgen. Dat is geen racisme, die mensen kunnen er natuurlijk niet aan doen dat Bokrijk hun grootste verdienste is. Het zijn gewoon feiten die we onder ogen moeten durven te zien.

De Vlaming is dus genoodzaakt om actie te ondernemen en terug te slaan. Wanneer dit blad uitkomt zal De Evanna (van Gert Late Night, red.) in vlammen opgaan en zal de valse profeet Tom Van Grieken ritueel onthoofd worden. Dit zijn geen loze dreigementen, het asielcentrum van Bilzen was slechts een voorproefje van waartoe we in staat zijn. Willig onze eisen in. Vlaanderen voor de echte Vlamingen, of verdere aanslagen zullen volgen!

0
Gemiddeld: 5 (1 stem)

Reactie toevoegen