Het wordt te veel voor Samson

Want sequels zijn altijd beter

Samson De Hond, 's werelds charmantste charmezanger, zet zijn ziel op papier en becommentarieert wat er omgaat in het hoofd van een hond met te veel geld.

Daar zat ik dan zo, denkende dat Gertjeuh mijn brief zo zou lezen en we een grote reünie op poten gingen zetten. Wat ben ik toch een grote idioot, natuurlijk heeft die stijve plank geen interesse in iets anders doen dan zo doods in een camera te staren zo. Eigenlijk jammer, want onze hereniging kon zo gepaard gaan met onze instap in de polemiek (politiek, red.).

Alleen de domme katten zeggen nee!

Ahja de Belgische politiek, waar zo alle voorzetsels in de Nederlandse taal voor het woord 'formateur' gebruikt worden om een politicus te vinden die volwassen genoeg is om met de andere partijen te praten zo. Moa seg, nu we het toch over politiek hebben, ik heb zo eens de tijd genomen zo om het Vlaams regeerakkoord te lezen. Als ik dat zo lees zo dan denk ik dat de CD&V beter Meneer De Burgemeester zou laten onderhandelen hebben zo, nu lijkt het wel alsof Meneer Van Vleermuizen (Leemhuyzen, red.) aan het roer stond. Ik ben natuurlijk ook niet opgezet met het nieuws over die harde knip zo, want die heeft nu ook voor mij een impact. Waarom, vraagt u zich zo af zo? Wel, u moet weten zo dat de tijden waarin ik met Gertje, in een compleet platonische relatie, het bachelorleven leidde al lang vervlogen zijn. Bobientje en ik zijn namelijk zo gezegend zo met een nest puppy’s. Maar de kroost zal dus ooit nog moeten studeren en ik vrees dat, als ze zo mijn grammaticale kennis geërfd hebben zo, ze zelfs nog langer zullen studeren dan Ben Weyts. Niets tegen onze nieuwe verkwister (minister, red.) natuurlijk, want u moet weten dat ik voor hem werk. Ik kan u dan ook met trots zo meedelen dat ik zo zijn nieuwste dwaze mascotte ben: Samson Van Oosterdehardeknipgaathetstuderennietinkortenweel.

Ik en Bobientje vinden het wel zo een beetje raar zo dat de onderhandelingen voor de federale vereniging (regering, red.) moeten wachten tot die groot uitgevallen gemeenteraden gevormd zijn. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor bedacht, ik heb besloten om in de politiek te gaan! Mja waarom niet, ik zou er meteen bij passen, want het precedent voor politici met kinderlijk taalgebruik is al geschept door Conner Rousseau. Ik weet het, ik weet het, in de politiek gaan zo na de verkiezingen is niet echt logisch, maar je moet natuurlijk ergens beginnen zo. Eigenlijk is dat ook niet het grootste probleem, ik moest namelijk nog een partij zoeken zo. Als adviseur van Meneer De Burgemeester lijkt de CD&V logisch, maar vandaag de dag staat die C meer voor cafépraat dan voor christelijk, dus heb ik zo een alternatief moeten zoeken zo. Bij dezen stel ik dus met veel trots mijn eigen partij voor; S.A.M.S.O.N. (Samson Agiteert Met Slechte vOcabulair Nietwaaaaar).  Dus vrees niet lezertjes, ik beloof orde in het hondenhok te brengen. Want daartegen zeggen alleen de domme katten nee!

SAMSON DE HOND

0
Gemiddeld: 5 (2 stemmen)

Reactie toevoegen