Cultuuragenda

Verzamelbeurs - 26/11, ICC

Hipsters aller landen, vereenigt u! Eind november vind je in het ICC niet één, niet twee, niet drie, maar wel vier beurzen die op hetzelfde moment allerlei hippe spulletjes aanbieden: je vindt er platen en cd's van alle genres, de computerbeurs maakt al je hard- en softwaredromen waar, en als het materiaal op de fotografiebeurs je niet zou overtuigen, dan misschien wel de vintage modeltreinen, -boten, of -vliegtuigen.

Warhola - woensdag 29/11, Vooruit

Het hoeft niet altijd Bazart te zijn, soms heeft een mens of een zaal aan Warhola meer dan genoeg. Vorig jaar kwam Oliver Symons met een nieuwe EP 'Aura', en dat recent werk laat hij u graag nog eens horen in de concertzaal van de Vooruit. Ook rapper Glints heet u graag welkom voor nog meer elektronische invloeden die avond.

Podcastfestival - 2/12, NEST

Wie het even gehad heeft met de standaard radiozenders en Spotify's stalkerige suggesties, kan voor wat andere strelingen voor het oor binnenkort in NEST terecht. Voor de tweede keer wordt daar het Podcastfestival georganiseerd, een dag met een interessant programma vol verhalen en muziek. Ook op donderdag en vrijdag kunnen podcastliefhebbers er al terecht voor twee inleidende avonden.

The Photographic I - t.e.m. zondag 7/01, S.M.A.K.

De tentoonstelling 'The Photographic' poogt aan te tonen hoe fotografie in ons leven niet gewoon een leuke toevoeging is, maar ook structuur brengt. Het toont hedendaagse fotografie in actuele kunsten, terwijl fotografie in de wereld van nieuwe media vaak als historisch wordt bestempeld. Het digitale en het analoge kunnen echter samenkomen, en doen dat dan ook in het eerste deel van dit project.

Nog geen stemmen

Reactie toevoegen