Achterklap

Gesjareld

De Universiteit Gent is gesteld op haar logo, zowel het oude als het onlangs vernieuwde, en dat mag geweten worden. UGent1010, een studentenvereniging rond duurzaamheid, heeft dat op een pijnlijke manier zelf mogen ervaren. Bij het kiezen van een logo zes jaar geleden had de UGent er niks op tegen dat UGent1010 zich zou baseren op het UGent-logo. Onlangs onthulde UGent1010 een nieuw logo, dat ook gebaseerd was op dat van de universiteit, en nu wordt de vereniging beschuldigd van plagiaat. Is er een specialist Merkenrecht in de zaal? 

 

Gescheten

Onze alma mater is modern, maar soms wil de technologie niet meewerken. Zo ook dinsdag 18 november in Auditorium D aan de Universiteitsstraat. Sven Biscop was er zijn les aan het geven, en toen hij een schema wilde tonen, merkte hij dat de projector niet werkte. Geen drama: er hing nog een whiteboard in het auditorium. Toen hij in de pauze zijn schema wilde wegvegen zag hij dat wat er nog stond door de vorige prof wel wegging, maar zijn kunstwerk niet. Bleek dat de arme man met een gewone alcoholstift had getekend. Het kan de besten overkomen, Sven!

 

Gejost

De Beiaardcantus was geslaagd hoorden we van Polina, een van de 2 Events van het FK. Toch hebben de Events een stuk van de cantus moeten missen. Iets voor 18u wilden ze de beiaardier opzoeken in het Belfort. Waar het duo geen rekening mee had gehouden was dat het Belfort sloot om 18u, dus toen ze na het bezoekje terug naar buiten wilden was de uitgang vergrendeld. De beiaardier, die zelf ook achter een gesloten deur speelde, hoorde hen eerst niet aankloppen toen ze hulp gingen vragen, maar hij heeft hen uiteindelijk wel een sleutel voor de achterdeur kunnen geven. 

0
Gemiddeld: 1 (1 stem)

Reactie toevoegen